Vegán sajtkrém kesuból

Fokhagymás-zöldfűszeres “sajtkrém”

Egyszerű, kesu alapú fokhagymás-zöldfűszeres szendvicskrém. Az íze remekül szabályozható a citrom-sörélesztőpehely-fokhagyma mennyiségének adagolásával, állaga pedig ízlés szerint lehet sűrűbb vagy lágyabb a hozzáadott víz mennyiségétől

Read More »
Mogyoróvaj

Hogyan készítsünk mogyoróvajat?

100% földimogyoróból! A világ legegyszerűbb receptjét hoztam el Nektek, nem is nevezném igazán receptnek.  Mindössze 1 vagy 2 összetevőből áll, és nagyjából 10 perc alatt

Read More »

Szotyi “tejföl”

A napraforgómag lenne az új kesu? Nos, minden jel arra utal, hogy van esélye felvenni a versenyt a nagytestvérrel a növényi krémek terén.  Remek tejföl

Read More »